CareerForce Features

Home arrow Kandidaten arrow Banen arrow Accountmanager Corporate Clients
Accountmanager Corporate Clients  E-mail
Plaats
Amsterdam

Functie omschrijving
In deze zelfstandige functie zijn jouw voornaamste taken de bestaande relaties te behouden en tegelijkertijd via substantiële cross-selling nieuwe mogelijkheden op te sporen en zo de omzet te verhogen. Een andere belangrijke taak is het zodanig managen van de verwachtingen en wensen van de klanten dat ook in het geval van minder tevredenheid, je op een adequate manier dat weet te reguleren zodat escalatie naar management en/of directie niet noodzakelijk is. Je hebt een belangrijke rol in het beslisproces van de winstgevendheid van de organisatie, gezien de onderhandeling over de contractvoorwaarden. We zijn op zoek naar iemand met een uitstekend gevoel voor commercie, veel sensitiviteit richting klant en markt en een talent in het netwerken bij de relaties zelf en de adviseurs. Het gevoel voor commercie is niet veel anders dan bij de senior relatiemanager alleen de manier van aanpak, gebruik van het netwerk en afbreukrisico maakt deze taak inhoudelijk zwaarder.

Wij bieden
- Aantrekkelijk salaris en een 13e maand
- Een moderne en flexibele pensioenregeling
- Uitgebreide ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden (persoonlijk ontwikkelbudget)
- Interessante kortingen op verzekeringen en hypotheken
- Mogelijkheden voor parttime werken, flexibele werktijden

Wij vragen
Je opereert op minimaal HBO werk- en denkniveau. Je hebt relevante aanvullende cursussen gevolgd zoals PP1 en PP2. Bovendien beschik je over verzekeringskennis op het niveau van Techniek Leven, Niveau Branche Leven, Actuarieel analist, Register Beleggings Analist. Daarnaast heb je minimaal drie jaar operationele vergelijkbare ervaring opgedaan in deze branche. Je hebt een uitgesproken dienstverlenende en klantgerichte houding. Je bent in staat om op elk niveau te communiceren; je bent dan ook een stevige gesprekspartner voor onze klanten. Tot slot weet je je kennis en ervaring te koppelen aan een gezonde dosis commercie.

Solliciteren
Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met je CV! Je kan hier je sollicitatie digitaal versturen. Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met onze contactpersoon.

 

The Career Force

Syndicate

Poll

Zijn je familie en/of vrienden trots op je huidige baan?
 
Wat zou je huidge baan compleet maken?
 

CareerForce RSS