CareerForce Features

Home arrow Kandidaten arrow Banen arrow Actuaris
Actuaris  E-mail
Plaats
Amsterdam

Functie omschrijving 
Als Actuaris krijg je de actuariële verantwoordelijk voor één of meerdere producten.De expertise van het team Actuariaat is een gebied dat volop in beweging is. Nieuwe richtlijnen op het gebied van verslaglegging zorgen ervoor dat modellen moeten worden aangepast en ontwikkeld, nieuwe rapportageprocessen moeten worden opgezet, risicomanagement en nieuwe managementinformatie moet (verder) worden ontwikkeld. Als Actuaris ben jij een belangrijke speler in dit proces. Als Actuaris krijg je de actuariële verantwoordelijk voor één of meerdere producten. Je ontwikkelt en onderhoudt modellen waarmee actuariële productanalyses kunnen worden uitgevoerd en bent verantwoordelijk voor het periodiek uitvoeren van deze analyses. Je toetst de rentabiliteit van de portefeuille op schadejaarbasis en adviseert productteams en projectgroepen omtrent productontwikkelingen en voorgestelde productaanpassingen. Daarnaast voer je als Actuaris een aantal werkzaamheden uit die meer algemeen actuarieel van aard zijn zoals het op begrijpelijke wijze presenteren van analyses aan directie, managers en productteams en het verrichten van werkzaamheden voor de certificerend actuaris. Al met al een zeer afwisselende functie zowel direct op de 'business' gericht als op de lange termijn.

Wij bieden
- Aantrekkelijk salaris en een 13e maand
- Een moderne en flexibele pensioenregeling
- Uitgebreide ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden (persoonlijk ontwikkelbudget)
- Interessante kortingen op verzekeringen en hypotheken
- Mogelijkheden voor parttime werken, flexibele werktijden

Wij vragen
Voor deze functie zoeken we een afgestudeerde Actuaris, Actuarieel analist of Econometrist met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je hebt affiniteit met Schadeverzekeringen en interesse in de verschillende vakgebieden binnen het Schadebedrijf. Naast een vakinhoudelijke basis wordt een grote mate van zelfstandigheid, initiatief en inventiviteit gevraagd. Je herkent jezelf dan ook in de steekwoorden overtuigingskracht, communicatief vaardig en teamplayer.

Solliciteren
Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met je CV! Je kan hier je sollicitatie digitaal versturen. Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met onze contactpersoon.
 

The Career Force

Syndicate

Poll

Zijn je familie en/of vrienden trots op je huidige baan?
 
Wat zou je huidge baan compleet maken?
 

CareerForce RSS