CareerForce Features

Home arrow Kandidaten arrow Banen arrow Administratief relatiebeheerder
Administratief relatiebeheerder  E-mail
Plaats
Amsterdam

Functie omschrijving
Als administratief relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor de behandeling van nieuwe collectieve maatwerk pensioenaanvragen en het beheren van bestaande pensioencontracten. Vanaf de behandeling van offertes tot aan het administreren van informatieverzoeken en mutatieaanvragen, jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van een optimaal, snel, foutloos en betrouwbaar productieproces. Je optreden is altijd klantgericht, met oog en oor voor de kwaliteit van dienstverlening. Je interne klanten betreffen de relatiemanagers van de Frontoffice en Back Office van deze organisatie. De externe klanten betreffen de tussenpersonen en de eindklant. Als administratief relatiebeheerder neem je actief deel aan teamactiviteiten en projecten gericht op product-, systeem- of procesontwikkeling. Om een optimale afstemming van de verdeling van werkzaamheden en prioriteiten te verkrijgen draag je actief bij aan het teamfunctioneren.

Wij bieden
• Aantrekkelijk salaris en een 13e maand
• Een moderne en flexibele pensioenregeling
• Uitgebreide ontwikkel- doorgroeimogelijkheden (persoonlijk ontwikkelbudget)
• Interessante kortingen op verzekeringen en hypotheken
• Mogelijkheden voor parttime werken, flexibele werktijden

Wij vragen
Je beschikt over een HBO diploma en werkervaring. Daarnaast beschik je over pensioen kennis, b.v. door Wft Leven of VPL hebben behaald. Je bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen de markt van de financiële dienstverlening, zoals de nieuwe Pensioenwet. Je functioneert zelfstandig en weet je portfolio en bijbehorende workflow goed te organiseren. Je hebt plezier in het contact met de collega's die van de Front Office en een scherp oog voor de kwaliteit die je persoonlijk levert. Je mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is goed ontwikkelt. Als lid van het team Mid Office PPPc ben je collegiaal ingesteld en draag je pro-actief bij aan het teamfunctioneren.

Solliciteren
Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met je CV! Je kan hier je sollicitatie digitaal versturen. Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met onze contactpersoon.

 

The Career Force

Syndicate

Poll

Zijn je familie en/of vrienden trots op je huidige baan?
 
Wat zou je huidge baan compleet maken?
 

CareerForce RSS