CareerForce Features

Home arrow Kandidaten arrow Banen arrow Senior Inhoudelijk Administratief Relatiebeheerder
Senior Inhoudelijk Administratief Relatiebeheerder  E-mail
Plaats
Amsterdam

Functie omschrijving
Als Senior Inhoudelijk Administratief Relatiebeheerder werk je met name aan het in teamverband invoeren, muteren en beheren van collectieve maatwerk pensioencontracten. Je verwerkt gesloten offertes in het kader van new business, contractverlengingen en wijzigingen in pensioenregelingen, in onze administratie binnen de met de klant afgesproken servicenormen. Je bedenkt oplossingen voor afwijkende contractbewerkingen en communiceert hierover. Je zorgt voor kennisspreiding en het verhogen van het kennisniveau van de administratieve relatiebeheerders. Je controleert de complexere werkzaamheden van de administratieve relatiebeheerders. Je signaleert verbetermogelijkheden met betrekking tot de processen in het kader van SAS 70 en werkt intensief samen met de frontoffice, de backoffice en het team Technische Ondersteuning. Je neemt actief deel aan team- en afdelingsoverstijgende projecten ten behoeve van product-, systeem- en procesontwikkelingen.

Wij bieden
- Aantrekkelijk salaris en een 13e maand
- Een moderne en flexibele pensioenregeling
- Uitgebreide ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden (persoonlijk ontwikkelbudget)
- Interessante kortingen op verzekeringen en hypotheken
- Mogelijkheden voor parttime werken, flexibele werktijden

Wij vragen
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau aangevuld met minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van collectief pensioen. Je bent in het bezit van het diploma Pensioenpraktijk 1 of bent bereid dit diploma te halen, je hebt ruime ervaring met het werken met Excel en hebt een goede rekenkundige vaardigheid. Je kent de producten de programmatuur en de processen goed. Je herkent jezelf in de steekwoorden zelfstandig, pro-actief, oplossingsgericht en communicatief sterk.

Solliciteren
Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met je CV! Je kan hier je sollicitatie digitaal versturen. Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met onze contactpersoon.

 

The Career Force

Syndicate

Poll

Zijn je familie en/of vrienden trots op je huidige baan?
 
Wat zou je huidge baan compleet maken?
 

CareerForce RSS