CareerForce Features

Home arrow Kandidaten arrow Banen arrow Senior Portfoliomanager
Senior Portfoliomanager  E-mail
Plaats
Amsterdam

Functie omschrijving
Als Senior Portfoliomanager ben je medeverantwoordelijk voor het beheer van de beleggingen in bedrijfsobligaties. Je verricht onderzoek naar bedrijfsontwikkelingen en sectorontwikkelingen en analyseert en interpreteert relevante informatie ten behoeve van het monitoren van de portefeuilles. Je implementeert beleggingsstrategieën in investment grade credits en verzorgt interne- en externe periodieke rapportages. Je participeert in projectgroepen en verzorgt desgewenst presentaties voor institutionele klanten en prospects.

Wij bieden
- Aantrekkelijk salaris en een 13e maand
- Een moderne en flexibele pensioenregeling
- Uitgebreide ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden (persoonlijk ontwikkelbudget)
- Interesssante kortingen op verzekeringen en hypotheken
- Mogelijkheden voor parttime werken, flexibele werktijden

Wij vragen
Je beschikt over een financieel/economische opleiding op Universitair niveau, aangevuld met VBA of CFA en minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Affiniteit en ervaring met kwantitatieve technieken is een pré. Je bent verantwoordelijk, pro-actief en besluitvaardig. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Ervaring met Excel en een uitstekende beheersing van de Engelse taal is vereist.

Solliciteren
Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met je CV! Je kan hier je sollicitatie digitaal versturen. Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met onze contactpersoon.

 

The Career Force

Syndicate

Poll

Zijn je familie en/of vrienden trots op je huidige baan?
 
Wat zou je huidge baan compleet maken?
 

CareerForce RSS