CareerForce Features

Home arrow Kandidaten arrow Banen arrow (Senior) schadebehandelaar
(Senior) schadebehandelaar  E-mail
Plaats
Amsterdam

Functie omschrijving
Als schadebehandelaar ben je belast met het zelfstandig, strikt en fair afhandelen van schaden bij motorrijtuigen in binnen- en buitenland. Dit gebeurt volgens de vastgestelde richtlijnen en het beleid ten aanzien van schade-afhandeling. Het werkterrein is breed: materiele schades op het gebied van aansprakelijkheid binnen het verkeer, casco schades, maar ook regres behoren tot jouw takenpakket. Daarbij heb je veelvuldig telefonisch en schriftelijk contact met tussenpersonen, tegenpartijen, buitenlandse vertegenwoordigers, regresnemers enz. Na een korte inwerkperiode ga je zelfstandig alle binnenkomende claims afhandelen.

Wij bieden
• Aantrekkelijk salaris en een 13e maand
• Een moderne en flexibele pensioenregeling
• Uitgebreide ontwikkel- doorgroeimogelijkheden (persoonlijk ontwikkelbudget)
• Interessante kortingen op verzekeringen en hypotheken
• Mogelijkheden voor parttime werken, flexibele werktijden

Wij vragen
Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau en beschikt over een Assurantie-B diploma. Daarnaast heb je een aantal M&S-modules behaald of ben je in staat en bereid om deze binnen redelijke termijn te behalen. Gezien de samenstelling van het team zijn wij op zoek naar kandidaten die snel zelfstandig kunnen werken. Je bent bovendien ambitieus, jong van geest en beschikt over de nodige humor. Aantoonbare werkervaring als zelfstandig schadecorrespondent is een pré. Tot slot is het belangrijk dat je uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van het Nederlands en Engels hebt en bij voorkeur goed thuis bent in het Frans, Duits en/of Spaans.

Solliciteren
Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met je CV! Je kan hier je sollicitatie digitaal versturen. Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met onze contactpersoon.

 

The Career Force

Syndicate

Poll

Zijn je familie en/of vrienden trots op je huidige baan?
 
Wat zou je huidge baan compleet maken?
 

CareerForce RSS