CareerForce Features

Home arrow Over ons arrow Adverteren
Adverteren  E-mail


Wij bieden u diverse mogelijkheden aan om uw bedrijf en/of vacature in de kijker te spelen. Heeft u vragen over andere campagnes, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vacature Site
Plaats zelf u eigen vacatures online. Via uw account kunt u deze makkelijk beheren, en zonodig aanvullen met additionele informatie. Sinds juni 2008 is het ook mogelijk uw eigen digitale video presenatie aan kandidaten et tonen.

CareerForce Featured
Speel uw vacature in de kijker met onze Featured Optie. Deze wordt ook op de homepage vertoond.

CareerForce Advertorial
Plaats uw Vacature met uitgebreide (bedrijfs) meteen op de homepage. Een plaats die moeilijk te ontwijken is.

CareerForce.nl Uitgebreid Bedrijfsprofiel
Uw bedrijf in een paar regels beschrijven kan soms moeilijk/onmogelijk zijn. Om aan de wens voor meer ruimte te voldoen, bieden wij de bedrijfsprofielen aan. Deze bedrijfsprofielen geven een duidelijk beeld over de activiteiten, cultuur en doorgroeimogelijkheden van u organisatie.

CareerForce.nl Database
Zoek in onze uitgebreide CV Database. Selecteer op opleiding, plaats en werking. De mogelijkheden zijn enorm.

CareerForce.nl Nieuwsbrief
Direct aandacht voor uw vacature. Maak dan gebruik van onze informatie nieuwsbrief. Deze wordt na alle leden die wensen op de hoogte te blijven, gestuurd.

Doelgroep relateerde campagnes
Met de Web 2.0 campagnes van CareerForce.nl bent u gegarandeerd van de meest innovatieve reclame-campagnes. Algemeen voor 20-30 jaar of meer specifiek; HBO/WO, 20 -30 jaar. Traditioneel Vacature Info, of speelt u uw bedrijf in de kijker met een innovatieve en interactieve video presentatie?

“offline” Werving & Selectie Wij hebben gespecialiseerde HRM professionals in dienst met jarenlange ervaring op het gebied van werving en selectie. Wij bieden zowel voorselectie van CV’s als het aanleveren van meerdere geschikte kandidaten waaruit een keuze kan worden gemaakt.

 

The Career Force

Syndicate

Poll

Zijn je familie en/of vrienden trots op je huidige baan?
 
Wat zou je huidge baan compleet maken?
 

CareerForce RSS