CareerForce Features

Home arrow Over ons arrow Diversiteit en interculturalisatie in het bedrijfsleven
Diversiteit en interculturalisatie in het bedrijfsleven  E-mail


In 2008 lanceerde CareerForce.nl i.s.m. Indian Feelings (uitgever van o.a. Indian Feelings e-Zine, een online magazine voor Hindoestanen en BollywoodOnline.nl een Bollywood Nieuws site gericht op Hindoestaanse-, Marokkaanse- en Turkse Bollywoodliefhebbers) de afdeling CareerForce.nl Etno Recruitment

Haal meer uit uw team
Uit de ervaringen van het bedrijfsleven de afgelopen decennia blijkt dat gemengde teams van werknemers (etnisch, cultureel, geslachtelijk) meer creativiteit en productiviteit leveren dan homogene teams. De verschillen zorgen ervoor dat werknemers elkaar aanzetten om meer en beter na te denken over hun manier van werken, de communicatie, de werksfeer en de omgang met klanten en leveranciers.

Nederlandse autochtonen kennen een standaardmanier van zakendoen. Nu de samenleving en arbeidsmarkt demografisch veranderen van samenstelling worden deze opvattingen waar nodig aangepast aan de actuele stand van zaken. Een open communicatie hierover kan uitkomst bieden aan werkgevers die te maken hebben met de multiculturele samenleving.

Bron: HR Praktijk

 

 

The Career Force

Syndicate

Poll

Zijn je familie en/of vrienden trots op je huidige baan?
 
Wat zou je huidge baan compleet maken?
 

CareerForce RSS