CareerForce Features

Home arrow Over ons arrow Kandidaten
Kandidaten  E-mail


Career Force helpt je met het vinden van de geschikte baan. En dat we dat goed doen, kunnen we bewijzen met tal van plaatsingen.

Tot onze opdrachtgevers behoren de grootste multinationals, MKB ondernemingen en opvallend veel middelgrote organisaties met een marktleiders positie. Door het uitgebreide- en landelijke kwaliteitsnetwerk van werkgevers zijn wij vaak als eerste op de hoogte van commerciële vacatures.

Procedure werving en selectie
Wanneer je reageert op een van onze vacatures via deze website of via de e-mailservice, ontvang je altijd een reactie. Wanneer je geschikt bent voor de functie volgen wij een efficiënte procedure om het traject af te ronden.  

Sollicitatie per e-mail of brief
Op het moment dat je een interessante vacature hebt gezien en denkt geschikt te zijn, nodigen wij je uit om te solliciteren. Onder de vacatures op onze website staat hoe makkelijk je online kunt solliciteren. Uiteraard kun je ook jouw CV met motivatie per e-mail, fax of post naar ons toe te sturen. Je kunt ook een open sollicitatie sturen of jezelf inschrijven via deze website. Wij proberen altijd binnen 10 werkdagen te reageren. Als je eerst meer informatie wilt, kun je ons altijd even bellen.

Telefonisch bespreken van sollicitatie
Wanneer wij jouw sollicitatie hebben ontvangen nemen we op korte termijn contact met je op. Meestal doen we dit telefonisch, zodat we direct de belangrijkste aspecten van de sollicitatie telefonisch kunnen bespreken. In dit gesprek beslissen we samen of het zin heeft je uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek.

Persoonlijk interview
In dit gesprek komen jouw geschiedenis, achtergrond en motivatie aan het licht en geven wij een gedetailleerder beeld van de functie en onze opdrachtgever. Het doel is nader te bekijken of de functie aansluit bij jouw wensen en capaciteiten. Wanneer dit gesprek een positief resultaat heeft, introduceren wij je bij onze opdrachtgever.

Vervolgprocedure (bij de opdrachtgever)
Wij helpen je om jezelf optimaal voor te bereiden op de vervolgprocedure. Deze verschilt per bedrijf. Over het algemeen kun je rekenen op 2 / 3 selectieronden, alvorens een contractbespreking plaatsvindt. Een psychologische-, IQ- en/of persoonlijkheidstest kan deel uitmaken van de vervolgprocedure. Daarnaast kan een referentieonderzoek nodig zijn. Indien dit het geval is bespreken we het natuurlijk eerst met je.

Klik Hier om je in te schrijven.

 

The Career Force

Syndicate

Poll

Zijn je familie en/of vrienden trots op je huidige baan?
 
Wat zou je huidge baan compleet maken?
 

CareerForce RSS