CareerForce Features

Home arrow Over ons arrow Opdrachtgevers
Opdrachtgevers  E-mailCareerForce.nl is gespecialiseerd in de werving en selectie van hoogopgeleide en gekwalificeerde Sales, ICT en HRM professionals op alle niveaus voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches. We worden ingeschakeld voor posities op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau. Om de juiste kandidaten te traceren maken we gebruik van de inzet van diverse wervingskanalen zoals file search, mediawerving (print en online), ons netwerk en executive search.

Interim HRM
De afdeling Interim HRM is gespecialiseerd in de bemiddeling van professionals voor tijdelijke opdrachten in de discipline Human Resources. We richten ons op de tijdelijke invulling van zowel operationele, tactische als strategische rollen, van HR adviseur en Recruiter tot en met HR Director en Recruitment Manager.

Ons uitgangspunt is dat we zoeken naar de persoon die matcht met zowel de functie als uw organisatie. Daarbij hanteren we de volgende aanpak.

- Tijdens een grondige intake inventariseren we alle relevante informatie over de opdracht. Denk aan functieprofiel, organisatiestructuur, cultuurkenmerken, marktpositie, mensprofiel en specifieke functieonderdelen.
- Samen met u kiezen we voor het geschikte traject: quick scan, file search of advertising recruitment.
- Is alles in kaart gebracht, dan starten we de werving en selectie van uw kandidaat. Daarbij stellen we de datum vast waarop de eerste potentiële kandidaten worden geïntroduceerd.
- Bij succesvolle invulling van de vacature rekenen we een tarief uitgedrukt in een percentage van het bruto jaarsalaris van de kandidaat. Bij doorlopende wervingsopdrachten hanteren we een tailormade tarief.

 

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Wij staan altijd open voor een oriënterend gesprek

 

The Career Force

Syndicate

Poll

Zijn je familie en/of vrienden trots op je huidige baan?
 
Wat zou je huidge baan compleet maken?
 

CareerForce RSS