Career Force

Over ons

“Career Force – Waar potentieel ontmoet mogelijkheid!” Laten we samenwerken om jouw volgende succesverhaal te schrijven.

Bij Career Force zijn we gedreven door één simpele waarheid: de juiste mensen kunnen een organisatie maken of breken.

Opgericht in 2021 door twee ervaren HR-professionals, Joost de Vries en Lisa van Dijk, is Career Force ontstaan uit de ambitie om het rekruteringsproces te transformeren. Geïnspireerd door hun eigen ervaringen in de sector, zagen Joost en Lisa een kans om een bureau te creëren dat de nadruk legt op kwaliteit boven kwantiteit, op mensen boven profielen, en op blijvende relaties boven eenmalige plaatsingen.

Hoewel we een jong bedrijf zijn, hebben we een oude ziel. Onze waarden – integriteit, transparantie, gedrevenheid en respect – vormen de kern van wie we zijn en hoe we werken. We geloven dat elke succesvolle plaatsing begint met het luisteren naar en het begrijpen van de behoeften en ambities van zowel kandidaten als werkgevers.

Connecting People for since 2021

’21

Onze Missie

Onze missie bij Career Force is om waardevolle connecties te creëren die zowel individuen als bedrijven helpen om hun volledige potentieel te bereiken. We streven ernaar om meer te zijn dan alleen een brug tussen werkzoekenden en werkgevers – we willen de drijvende kracht zijn achter carrièresucces.

Onze Visie

We zien een toekomst waarin recruitment niet langer wordt gezien als een noodzakelijke taak, maar als een strategische kans. Een kans om teams te bouwen die niet alleen vaardig en ervaren zijn, maar ook divers, geëngageerd en uitgelijnd met de missie van het bedrijf. We streven ernaar om de standaard te zetten voor excellentie in de recruitment sector en om het pad te effenen voor de volgende generatie talent.

Bij Career Force, we geloven dat geweldige dingen gebeuren wanneer potentieel ontmoet mogelijkheid. We nodigen u uit om met ons mee te doen aan deze reis.